BUA Vestkanten er åpnet!


BUA Vestkanten er åpnet med gratis utlån av utstyr. Byråd for barnehage, skole og idrett, Endre Tvinnereim klippet snoren i BUA.

BUA-Ansvarlig; Sverre Seem, håper flere vil ta turen til BUA Vestkanten onsdag klokken 15.00-17.00 for å se hva stedet har å by på.

Det er helt gratis å låne aktivitetsutstyr på BUA Vestkanten, som holder til i tredje etasje på Vestkanten storsenter. – Her har vi for eksempel stormkjøkken og kaffekjeler. Vi har telt, soveposer, lakenposer og oppbåsbare liggeunderlag, sykler, sparkehjul og skiutstyr, forteller Sverre Seem.

Lån gratis utstyr flere steder. Bergen kommune har nå tre BUA-ordninger i drift: BUA Melkeplassen, BUA Åstveit og BUA Vestkanten.
LINK: Her booker du utstyr.

Seem understreker nytten av å kunne teste utstyret før går til det skrittet å kjøpe eget utstyr.
Og for en «gammel skater» er det ekstra kult med alt skateutstyret man kan låne. – Vi har skateboard, longboards og rulleskøyter. Vi har hjelmer og sikkerhetsutstyr. Og rett bak bygget ligger det en skateboard-rampe, så det er helt perfekt.

LINK: Youtube video om BUA!

LINK: Tale ved åpning.

Åpningstider:
BUA Vestkanten administreres av Etat for idrett i Bergen kommune. Åpningstider er: onsdag klokken 15.00-17.00 og lørdag klokken 12.00-14.00.

Mer informasjon på bua.io

LINK: Informasjon om BUA

Rullebrett og annet utstyr kan du låne på BUA.
Tekst: Vibeke Linn Blich

Sverre Seem – Ansvarlig for BUA-Vestkanten
Kurt Forsberg og Linn-Christin Torgersen fra Etat for idrett gleder seg over åpning av nytt BUA.
Direktør for Vestkanten, Rolf Tvedte, Leder for Etat for idrett, Torbjørn Iversen og markedssjef for Vestkanten, Ole Konrad Fjeldstad Iversen.
Ole Konrad tester en av de elektriske syklene.